Een nieuwe tuin?

Een mooie tuin maakt uw woning en bedrijfspand helemaal af. Als u een woning koopt waarvan de tuin verwaarloosd is, of niet naar uw smaak is aangelegd, kunt u een hoveniersbedrijf inschakelen om een tuin voor u te ontwerpen die geheel aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een groot gazon? Speelruimte voor de kinderen? Of juist een mooie vijver? De mogelijkheden zijn eindeloos.

In Hengelo en omgeving werkt ons hoveniersbedrijf samen met een groot aantal onderaannemers, die specialist zijn op het gebied van tuinontwerp. Dankzij deze samenwerking bent u verzekerd van een ontwerp van topkwaliteit! Onze hoveniers houden toezicht op het ontwerp en zorgen voor de daadwerkelijk tuinaanleg. Uw wensen staan te allen tijde voorop: we werken flexibel en zorgen dat u zo min mogelijk last van ons heeft. In no time kunt u genieten van uw nieuwe tuin!

Tuinaanleg in Hengelo

Tuinaanleg is een van de voornaamste diensten van ons hoveniersbedrijf. Hier ligt onze passie: ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in uw nieuwe tuin! Aan de hand van het ontwerp zorgen we voor een snelle, perfecte realisatie. Ook na de aanleg staan wij voor u klaar, bijvoorbeeld voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud.